Källarrenovering

När man planerar en källarrenovering är det extra viktigt att man tänker igenom vad det är man vill ha och vilka förutsättningar som finns. För vissa räcker det med dränering och att fräscha till ytskikten så att utrymmet blir trevligare, även om det mest används för förvaring. Dina förvarade föremål trivs bättre där det är torrt och rent så att de inte börjar rosta eller får mögelangrepp. Om du behöver ett kallt och fuktigt utrymme för att förvara grönsaker och glaskonserver kan vi alltid hjälpa dig att bygga en avskild matkällare med en rejäl dörr.

Andra vill inreda sin källare som utrymmen som kan användas på samma vis som andra rum i huset. Om din källare är i råtillstånd kommer du antagligen att behöva tilläggsisolera för att få ett trivsammare klimat. Isoleringen kan göras såväl utanpå som inuti. Det beror på hur ditt utrymme ser ut och hur det ska användas. Om golvet är kallt kan man ofta installera golvvärme, men man måste se till att takhöjden fortfarande blir praktisk att använda.

Renovera källaren

När isoleringen väl är klar kommer vi till inredningen. Vi kan hjälpa dig att få ett drömutrymme som förhöjer ditt hus och ger hela familjen mer plats. Istället för att bygga ut kan man ofta renovera källaren istället.

Hur vill du ha källaren?

Om du till exempel drömmer om ett eget träningsrum med anslutande SPA eller badrum hjälper vi dig att planera ytorna och ser till att jobbet utförs enligt konstens alla regler.

Om du hellre vill ha en egen biosalong kan vi i samarbete med dig ta fram just den lösning du vill ha för att få snygg finish på ytorna och förstås också den ljudisolering som krävs installerad. Vi ser till att det finns plats för den TV eller bioduk som du vill installera och bygger eventuella flytande golv som kan behövas. Fördelen med bio i en källare är att det brukar vara ganska små fönster som man behöver sätta igen. Det gör det lättare att mörklägga utrymmet.

Eller så har du en helt annan hobby såsom snickeri, olika slags pyssel eller någon annan idé som du skulle vilja förverkliga. Hör av dig till oss så kommer vi ut till dig och tittar på utrymmet för att avgöra vad som är möjligt och vilka olika slags lösningar det finns.

Välkommen till en expert på källarrenovering i Stockholm. Vi ser till att du får den källare som du drömmer om!

Vi renoverar källaren efter dina behov