Om oss

Creatim AB är en byggentreprenör som sysslar med allt inom renoveringar. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och där vi själva inte har kompetensen kan vi erbjuda tjänsterna med hjälp av vårt stora kontaktnät av duktiga hantverkare. Vi brukar säga "från slott till koja" lite skämtsamt när vi beskriver vilka typer av uppdrag vi tar oss an. Det vi menar är att oavsett storleken på din bostad så kan vi hjälpa dig att förverkliga dina drömmar!

Våra kunder brukar uppskatta oss för att arbetet blir proffsigt utfört och att vi dessutom svarar snabbt och ger våra kunder ett trevligt bemötande. Det är inte bara jobbet som ska utföras snabbt och rätt – kommunikationen måste också fungera bra så att du är säker på att få det utfört just enligt din smak. Vi lyssnar på dig och ger dig råd baserat på vad du vill ha och vår erfarenhet kring vad som fungerar bäst i olika utrymmen.

Vi har funnits sedan 2014 och har vår bas i Bromma, men vi arbetar med källarrenovering och andra byggtjänster i hela Stockholm.

creatim ab teamet

Vi renoverar källaren efter dina behov